Välj en sida

äkta hantverk

Om oss
Kontaktprodukter

Ännu ett steg i rätt riktning för en genuin matupplevelse

Den lilla byn Förslöv mellan Ängelholm och Båstad har blivit känd genom Heberleins. Många är de som besökt tennismetropolen Båstad under sommarmånaderna och sedan tagit svängen om Förslöv för att få en genuin kulinarisk upplevelse, och de goda korvarna och charkuterierna med sig hem. Heberleins kända produkter som Förslövskorv, Rackebajsare, pastejer, griljerat fläsk, varmrökt fläskfilé, spickeskinka och alla de andra goda korvarna.

Vi önskar er en trevlig måltid, både till vardags och fest.

Marie Heberlein

Marie Heberlein

Ägare, sälj och marknadsföring

Håkan Nisse Heberlein

Håkan Nisse Heberlein

Produktionschef

Emil Ström

Emil Ström

Korvansvarig

Filip Jodry

Filip Jodry

Charkuterier

Elin Karlsson

Elin Karlsson

Uteleverans och event

Christoffer Berseus

Christoffer Berseus

Ekonomi och inköpsansvarig

Kevin Liljekvist

Kevin Liljekvist

Chaufför och produktion

Familjen Heberlein

En riktig charkuterifabrik med anor från 1932, när Hilmer Heberlein flyttade från Tyskland till Förslöv och tog över en slakteriverksamhet. Med sig hade han fickorna fulla av goda korvrecept som tillverkas än idag.

Vi värnar om vår långa tradition och vårt fina hantverk. Köttet är alltid svenskt utan senor och svål. Produkterna helt utan färgämnen och kemiska tillsatser.

Familjens verksamhet vilar på en solid grund av tradition och yrkeskunskap. Därom vittnar alla de diplom och utmärkelser som pryder väggarna i fikarummet i charkuteriet hemma i Förslöv. Familjen har genom åren fått diplom av b.la Gastronomiska Akademin, som delades ut av gourmeten Tore Wretman, Lilla Sällskapet, två gånger av tidskriften Gourmet och ”Det goda bordets kultur” och senast av Skåneländska gastronomiska Akademin.

Kort sagt. Våra kunder vet att Heberleins endast tillhandahåller den absolut bästa kvalitén. Det har vi alltid gjort och kommer alltid att göra.

Heberleins råvaror

I Heberleins produkter finns endast kött från oxe, gris och kalv från svenska gårdar. Senor, svål, lunga och hjärta förekommer aldrig i produkterna. Blodplasma, färgämnen och kemiska produkter är bannysta.
Produkterna röks på gammaldags vis över en pyrande spånbädd av bok eller enris.

God mat kräver råvaror av fin kvalitet som sköts och bereds med omsorg.
Vi vet och vi kan detta.

Kontakta oss

E-Mail

info@heberleins-chark.se

Adress

Åkagårdsvägen
269 71 Förslöv

Telefonnummer

+46 (0) 431-44 68 77

Kontakta oss

E-Mail

info@heberleins-chark.se

Adress

Åkagårdsvägen
269 71 Förslöv

Telefonnummer

+46 (0) 431-44 68 77